Nominera till Transportföretagens Hållbarhetspris!


Vi vill ha din hjälp med att nominera en person eller organisation som du tycker ska uppmärksammas för sitt arbete för en hållbar transportsektor.

 

Om Transportföretagens hållbarhetspris

Transporterna är avgörande för landets samhällsfunktioner och fungerar som en tillväxtmotor för Sveriges ekonomi. Samtidigt medför transporterna ett antal negativa effekter. Ett uthålligt och innovativt arbete med ekonomiskt, socialt och miljömässigt hållbara transporter är därför en nödvändig del av ett långsiktigt hållbart samhälle. Transportföretagens hållbarhetspris syftar till att uppmärksamma och belöna personer, organisationer och företag som gjort skillnad och visat engagemang i detta arbete mot en hållbar transportsektor. Hjälp oss att nominera!

 

Vilka är kriterierna?

  • Personen eller organisationen ska vara verksam inom tr
  • Personen eller organisationen ska ha bidragit till en hållbar utveckling inom transportsektorn med mätbara resultat.

 

Hur nominerar man?

Skicka din nominering till: hallbarhetspriset@transportforetagen.se

Inkludera namn och kontaktuppgifter till nominerad person eller organisation, en kort motivering och resultat från hållbarhetsprojektet.

Sista dag att nominera är den 14 september 2018.

 

Hur utses pristagaren?

Nomineringarna sammanställs löpande och presenteras sedan för en oberoende jury som väljer ut en vinnare vilken presenteras i samband med en ceremoni i Stockholm den 14 november 2018.

Vinnaren belönas med 50 000 kr som pristagaren får skänka till valfritt hållbarhetsprojekt.

Om du har några frågor kontakta oss via hallbarhetspriset@transportforetagen.se